آنفلوانزای طیور ۲

خوراک تهیه شده برای پرندگان خانواده شترمرغ در آغل‌های باز برای سایر پرندگان خیلی جذاب است. خرد کردن خوراک باید تا سرحد امکان کاهش یابد؛ خوراک کهنه را به طور صحیح مصرف کنید تا سایر پرندگان به داخل تاسیسات کشیده نشوند. 
          
         

ادامه مطلب قبل.....

سالن‌های باز پرندگان که توسط پرورش دهندگان خانواده شترمرغ مورد استفاده قرار می‌گیرند، محل‌های لانه‌سازی مناسب برای پرندگان کوچک مانند گنجشک‌ها و سارها می‌باشند. هرگز به این پرندگان اجازه ایجاد محل‌های لانه‌سازی در کلبه‌ها یا دور و بر ساختمانهای مزرعه را ندهید.
         
          منشا هر گله جدیدی را که به مزرعه وارد می‌کنید، بشناسید. گله جدید را حداقل به مدت ‌٤ هفته قرنطینه کنید. پرندگان را از مزارعی که می‌دانید به وسیله آنفلوانزای طیور آلوده شده‌اند، نپذیرید.
         
          هر نوع تجهیزاتی که از مزرعه خارج می‌شود، باید تمیز شده و قبل از برگشت به مزرعه ضدعفونی شوند.
         
          آنفلوانزای طیور از طریق مدفوع‌های پرندگان آلوده منتشر می‌شود. لذا کود باید برای عدم تماس با مردم و وسائل نقلیه ذخیره شود. لاشه‌ها باید به طور صحیح با دفن کردن یا سوزاندن معدوم شوند.
         
          از ورود جوندگان و سایر حیوانات به مزرعه با دور کردن نخاله‌ها و حفظ محل‌های دارای طعمه مسموم جلوگیری کنید.
         
          پرورش دهندگان پرندگان شکاری هرگز نباید گله آلوده را در قرق‌های شکار رها کنند. زیرا بیماری‌ها می‌توانند به حیات وحش محلی منتقل شده و جمعیت‌های مذکور را کاهش دهند.
         
          پرندگان بیمار را از باقیمانده گله جدا کنید .
         
          پرندگان بیمار یا مرده را باید به یک آزمایشگاه برای تشخیص ارسال نمایید. 
         

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد